Realisatie

Nu ga je werken aan het eindproduct. Per product verschilt natuurlijk het eindproduct. Ook de staat van het product verschilt. Daarom weer een aantal voorbeelden. 

Logo+huisstijl: Bij een logo en huisstijl maak je een huisstijlhandboek (bekijk mooie voorbeelden). Deze geeft richtlijnen die houvast geven bij het gebruik en consistent doorvoeren van de huisstijl. Bekijk de checklist voor het opleveren van een huisstijl. Verder zorg je ervoor dat je rekening houdt met de aanleverspecificaties voor de drukker en met de opleverspecificaties die je hebt afgesproken met je opdrachtgever.

Website: Alle dummy afbeeldingen en teksten worden vervangen  door het eindmateriaal. Je gaat de website ook werkend maken. Wanneer je zelf een website maakt ga je hem coderen. 

Film/Video: Je hebt alles voorbereid nu kan je aan de slag. Bij een film/video kan je het op meerdere manieren uitvoeren. Je gaat filmen, effecten toevoegen, geluid toevoegen en editen. 

Flyer, Magazine, Poster: Bij een flyer, magazine of poster ga je de dummy afbeeldingen en tekst vervangen voor de final afbeeldingen en tekst. Wanneer je een ge├»llustreerde poster hebt ga je de details toevoegen zoals lichtwerking.