Opleidingsgerelateerde Badges

Deze badges kun je verdienen met iets dat organisatorisch bij de opleiding hoort. 

De vakinhoudelijke badges staan hier weer onder.

Na het afronden van Level 0 heb je laten zien dat je in staat bent om een portfolio samen te stellen en dit te presenteren aan de coaches.

Tevens betekent het afronden van Level 0 dat je weet wat het beroep Mediavormgever betekent, dat je zelfstandig opdrachtjes kunt uitvoeren en dat je weet wat er van je verwacht wordt in de komende jaren. Je bent nu klaar voor Level 1 en krijgt het recht tot het inzetten van Duiten.

Let op: Wanneer blijkt dat je voortgang hapert of wanneer je niet bezig bent met de dingen die van je verwacht worden, kan deze badge ook weer worden ingetrokken!

Ieder jaar worden intakegesprekken georganiseerd om de nieuwe groep studenten samen te stellen. Zelf heb je de intake ook doorlopen en je weet nu als geen ander hoe de opleiding in elkaar zit.

Deze badge kun je verdienen als je helpt door deze intakegesprekken te voeren, samen met een student van een hoger in level.

Elk jaar worden de Open Dagen georganiseerd waarbij we als opleiding laten zien aan belangstellenden wat een Mediavormgever doet, in het beroep en tijdens de opleiding.

De Open Dagen zijn belangrijke momenten om geïnteresseerde leerlingen over te halen om de opleiding te komen doen, dus belangrijk dat er ook studenten aanwezig zijn die het verhaal van de student kunnen vertellen.

Kom je ons helpen bij de Open Dag? Krijg jij deze badge 🙂

Gedurende het schooljaar worden veel info-avonden georganiseerd bij de VMBO scholen, als een opwarmer en reclame voor de Open Dagen. Dit is een eerste contact moment met een mogelijk interessante opleiding voor de VMBO-leerlingen.

Kom jij ons helpen om het verhaal van de student te vertellen bij deze info-avonden op locatie?

Wanneer je op stage bent komt er 1 of 2 keer een docent op bezoek. Het gesprek gaat dan over voortgang en beroepshouding.

Plan je dit bezoek actief zelf met het stagebureau in en zorg je ervoor dat de coach op de hoogte is, ontvang je deze badge.

Vakinhoudelijke badges

Met deze badges toon je bepaalde vakkennis en vaardigheden aan.

Doormiddel van een of meerdere opdrachten en/of een kennistoets kun je aantonen dat je de kennis en vaardigheden bezit die beschreven staan bij de badges.